cloud cloud cloud cloud cloud cloud

Όροι Χρήσης

H HostChefs παρέχει υπηρεσίες διαδικτύου σε πελάτες παγκόσμια, και έχουνε την ευθύνη να προστατεύσουμε τον κάθε πελάτη και να του παρέχουμε τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες. Όλοι οι πελάτες της HostChefs υπόκεινται στους ακόλουθους όρους χρήσης της υπηρεσίας.

1. Πολιτική Αποζημίωσης

Συμφωνείτε στην χρήση όλων των υπηρεσιών και εγκαταστάσεων του HostChefs με δική σας ευθύνη. Η HostChefs αποποιείται όλες τις εγγυήσεις εμπορευσιμότητας και καταλληλόλητας για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Σε καμία περίπτωση η HostChefs δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια ή απώλεια δεδομένων, ή άλλων εμπορικών ζημιών, που περιλαμβάνουν αλλά δεν περιορίζονται σε ειδικές, αποθετικές, παρεπόμενες ή άλλες ζημιές. Ο πελάτης συμφωνεί ότι θα υπερασπίσει, θα αποζημιώσει, θα γλιτώσει και θα κρατήσει την HostChefs αβλαβή από οποιαδήποτε και όλες τις απαιτήσεις, τις υποχρεώσεις, απώλειες, δαπάνες και απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων δικηγορικών αμοιβών θα εγερθούν κατά την HostChefs, πράκτορες της, τους πελάτες της, τα στελέχη και τους υπαλλήλους, που μπορεί να προκύψουν ή να επακολουθήσει από οποιαδήποτε υπηρεσία ή να εκτελεσθεί ή συμφωνηθεί να εκτελεσθεί ή οποιοδήποτε προϊόν που πωλείται από τον πελάτη, τους πράκτορες, τους υπάλληλοι ή τις αναθετήσεις. Ο Πελάτης συμφωνεί να υπερασπιστεί, να αποζημιώσει και να απαλλάξει την HostChefs από οποιαδήποτε υποχρέωση που θα προκύψει από κάθε τραυματισμό προσώπου ή ιδιοκτησία που προκλήθηκαν από προϊόντα που πωλούνται ή διανέμονται με άλλο τρόπο σε σχέση με τον διακομιστή της HostChefs.

Η HostChefs διατηρεί το δικαίωμα να παρέμβει σε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες που φιλοξενούνται στους διακομιστές της προς το συμφέρον των πελατών της. Κάθε υλικό που παρέχεται από πελάτες οι οποίοι παραβιάζουν ή υποτίθεται ότι παραβιάζουν τα δικαιώματα ιδιοκτησίας από τρίτους με τυχόν ελαττωματικά προϊόντα που πωλούνται στον πελάτη από τον διακομιστή της HostChefs. H HostChefs θα είναι ο μόνος κριτής για το τι παραβιάζει αυτήν την πολιτική.


2. Χρέωση

Την παρούσα στιγμή χρεώνουμε μηνιαία, τριμηνιαία και ετήσια, ανάλογα με το πλάνο. Εαν δεν είστε ικανοποιημένοι μέσα στις πρώτες 14 ημέρες (1ο τιμολόγιο) θα ήμασταν στην ευχάριστη θέση να σας παρέχουμε μία πλήρη/μερική επιστροφή των χρημάτων ανάλογα με την υπηρεσία (για κάποιες ειδικές προσφορές η εγγύηση επιστροφής χρημάτων θα ποικίλει και από την καταχώρηση/μεταφορά του ονόματος χώρου, dedicated δεν είναι επιστρεφόμενος ο φόρος, όπως επίσης και όταν η πληρωμή γίνεται μέσω paysafecard σε οποιαδήποτε υπηρεσία μας, δεν ισχύει η πολιτική της επιστροφής χρημάτων).

Δεχόμαστε Visa, Master Card, American Express και Discover Card μέσω Paypal. Δεχόμαστε επίσης τραπεζική κατάθεση και BitCoins. Για τα προγράμματα φιλοξενίας θα ρυθμίσουμε το λογαριασμό σας αυτόματα χωρίς κάποια περαιτέρω χρέωση. Ενθαρρύνουμε τους πελάτες να πληρώσουν μέσω PayPal ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, καθώς την παρούσα στιγμή είναι από τους ευκολότερους τρόπους για διεκπεραίωση πληρωμής. Δεν υπάρχουν περίοδοι συμβολαίου, αλλά για κάθε επιτυχημένη περίοδο το συμβόλαιο ανανεώνεται αυτόματα εκτός εάν ενημερωθούμε ειδάλλως. Θα πρέπει να ακυρώσετε το συμβόλαιό σας 14 μέρες πριν την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας, διαφορετικά, είστε υποχρεωμένοι να πληρώσετε. Εάν τυχόν πάλι δεν πληρώσετε τα τέλη τότε είμαστε αναγκασμένοι να λύσουμε το θέμα δικαστικώς.


3. Αργοπορημένες πληρωμές

Όλοι οι λογαριασμοί χρεώνονται με βάση τις ημερομηνίες που ενεργοποιήθηκαν για πρώτη φορά. Εάν δεν πληρώσετε την ανανέωση της υπηρεσίας εντός 2 ημερών μετά την ημερομηνία λήξης της συνδρομής, ο λογαριασμός σας θα ανασταλεί. Εάν δεν πληρώσετε την ανανέωση της υπηρεσίας εντός 30 ημερών (5 ημερών για τους dedicated servers) μετά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας, ο λογαριασμός σας θα τερματιστεί. Θα λάβετε ένα e-mail υπενθύμισης 5 μέρες πριν την διακοπή της υπηρεσίας.


4. Aποδεκτή πολιτική χρήσης

Όλες οι υπηρεσίες που παρέχονται από την HostChefs μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για νόμιμους σκοπούς. Μεταφορά, αποθήκευση, ή παρουσίαση οποιασδήποτε πληροφορίας, δεδομένων ή υλικού που παραβιάζει οποιασδήποτε Ελληνική ομοσπονδιακή, κρατική ή πολιτική νομοθεσία απαγορεύεται. Αυτό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε: υλικό πνευματικών δικαιωμάτων, υλικό που κρίνουμε να είναι απειλητικό ή άσεμνο, ή υλικό που προστατεύεται από εμπορικό μυστικό και άλλα καταστατικά. Ο συνδρομητής συμφωνεί να αποζημιώσει και να απαλλάξει την HostChefs και τους υπαλλήλους της από τυχόν αξιώσεις που απορρέουν από τη χρήση της υπηρεσίας που ζημιώνουν το συνδρομητή ή οποιονδήποτε άλλο. Η δική μας πολιτική αποδεκτής χρήσης είναι ενεργή και θα επιβληθεί αυστηρά. Το προσβλητικό περιεχόμενο ή προσβλητικοί χρήστες αναστέλονται από το δίκτυό μας, συνήθως αμέσως όταν ανακαλύπτονται, αλλά ενημερώνουμε πάντα πότε και γιατί έχει αναληφθεί οποιαδήποτε δράση. Η πορνογραφία απαγορεύεται σε όλους τους διακομιστές της HostChefs. Αυτό περιλαμβάνει τις ιστοσελίδες που περιλαμβάνουν σεξουαλικές ή hardcore εικόνες ή / και διαφημίσεις τέτοιου είδους περιεχομένου.

Ο συνδρομητής αναγνωρίζει ότι η παρεχόμενη υπηρεσία είναι τέτοιας φύσης όπου η υπηρεσία μπορεί να διακοπεί για πολλούς άλλους λόγους εκτός από την αμέλεια της εταιρείας και ότι οι ζημίες που προκύπτουν από οποιαδήποτε διακοπή της υπηρεσίας είναι δύσκολο να εξακριβωθούν. Ως εκ τούτου, ο συνδρομητής συμφωνεί ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές που προκύπτουν από τέτοιες αιτίες πέρα από τον άμεσο και αποκλειστικό έλεγχο της εταιρείας.

Ο συνδρομητής αναγνωρίζει επίσης ότι η ευθύνη της εταιρείας για την δική της αμέλεια δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υπερβεί το ποσό που ισοδυναμεί με τα τέλη που καταβάλλονται από τον συνδρομητή για τις υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της περιόδου που υπέστη ζημιές. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η εταιρεία να είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε ειδική ή αποθετική ζημία, απώλεια ή τραυματισμό.

Για τη φιλοξενία ιστοσελίδας, η άμεση λήψη δεν μπορεί να επιτραπτεί και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τα δεδομένα που είναι ανεβασμένα στους διακομιστές μας. Είναι ευθύνη του εκάστοτε πελάτη να κρατάει αντίγραφα ασφαλείας και όχι της HostChefs. Η HostChefs διατηρεί το δικαίωμα να κοστολογήσει με δικούς της όρους την επαναφορά κάποιου αντιγράφου ασφαλείας, αν υπάρχει διαθέσιμο. Τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδας που σας προσφέρουμε μπορούν να φιλοξενούν τους περισσότερους προσωπικούς ιστότοπους και ιστότοπους μικρών επιχειρήσεων και οργανισμών. Δεν περιορίζουμε τον αποθηκευτικό χώρο και το εύρος ζώνης που μπορεί να χρησιμοποιεί ο ιστότοπός σας, αρκεί να συμμορφώνεται με την πολιτική ορθής χρήσης της φιλοξενίας. Σε περίπτωση που το εύρος ζώνης ή η χρήση αποθηκευτικού χώρου από τον ιστότοπό σας θέτει σε κίνδυνο τη σταθερότητα, την απόδοση ή την αδιάλειπτη λειτουργία των server μας, θα σας ενημερώσουμε σχετικά μέσω email και μπορεί να σας ζητηθεί να αναβαθμίσετε σε dedicated server ή να χρειαστεί μετά απο συνεννόηση να αυξήσουμε την χρέωση της φιλοξενίας σας. Σε αντίθετη περίπτωση, ενδέχεται να λάβουμε μέτρα για τον περιορισμό των πόρων που χρησιμοποιεί ο ιστότοπός σας. Πολύ σπάνια ένας ιστότοπος παραβιάζει την πολιτική ορθής χρήσης της φιλοξενίας και αυτό συνήθως παρατηρείται σε ιστότοπους που χρησιμοποιούν τη φιλοξενία για κοινή χρήση αρχείων ή για αποθηκευτικό χώρο.

Για τη δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδας, οι όροι θα είναι πιο αυστηροί και θα είναι στην κρίση της HostChefs να κρίνει αν κάποιος παραβιάζει τους όρους. Η χρήση των διαφημίσεων πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ιστοσελίδας, αλλιώς η υπηρεσία θα διακοπεί.

Για την φιλοξενία ραδιοφώνου:

 1. Η HostChefs δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο που μεταδίδεται από τους πελάτες.
 2. Ο πελάτης υποχρεούται να έχει τα δικαιώματα και τις κατάλληλες συμφωνίες που επιτρέπουν στον πελάτη να μεταδίδει δημόσια.
 3. Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να τηρεί το όριο ποιότητας (bitrate). Σε αντίθετη περίπτωση, ο διακομιστής θα απενεργοποιηθεί από το σύστημα Centova Cast.
 4. Φορτώνοντας αρχεία που δεν είναι αρχεία μουσικής, για παράδειγμα .rar, .zip, .exe μπορεί να προκαλέσει σε αναστολή, τον τερματισμό ή την εκ νέου εγκατάσταση του λογαριασμού, χωρίς να ενημερωθεί ο πελάτης.
 5. Εάν ο πελάτης συλλέγει παράνομα αρχεία στο διακομιστή FTP, ο λογαριασμός θα διαγράφεται αμέσως.
 6. Ο πελάτης φέρει την ευθύνη για την:
  - τα αρχεία που έχει στο FTP
  - το περιεχόμενο που μεταδίδεται από τον Πελάτη, συμπεριλαμβανομένων:
                 - της μουσικής
                 - των λέξεων που λέγονται στον αέρα
 7. Το περιεχόμενό σας δεν μπορεί να περιέχει, ούτε να παρέχει συνδέσμους/αναφορές σε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:
  - ρατσιστικό, αντισημιτικό, θρησκευτικό περιεχόμενο, κλπ
  - παιδική πορνογραφία, άσεμνο υλικό, κτηνοβασία και εικόνες που δεν έχετε το δικαίωμα ή την άδεια να δημοσιεύσετε
  - προπαγάνδας μίσους
  - οτιδήποτε παράνομο, συμπεριλαμβανομένου του παράνομου λογισμικού, warez ή χακαρισμένου λογισμικού, σειριακούς αριθμούς, απάτη με mail ή συστήματα πυραμίδων
  - προσβλητικό υλικό, ή ότι θα μπορούσε να θεωρηθεί δυσφημιστικό ή συκοφαντικό, σε άλλα πρόσωπα, ιδρύματα ή εταιρείες
  - υλικό που εκμεταλλεύεται τα παιδιά;
  - υλικό το οποίο προσπαθεί να συλλέξει προσωπικές πληροφορίες για τους πελάτες;
  - υλικά που παραβιάζουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή τρίτους, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε, εμπορικά σήματα, δικαιώματα της προσωπικότητας, ονόματα των φυσικών προσώπων, δικαιώματα δημοσιότητας, λογότυπα, γραφικά, σχέδια, ταινίες και μουσική - εκτός αν έχετε την κατάλληλη αδειοδότηση από τους αρμόδιους φορείς
 8. Η HostChefs δεν προβλέπει τη χορήγηση αδειών για κάθε πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένων, αλλά δεν περιορίζονται σε, ASCAP, BMI, SESAC, RIAA, SIAE, GEMA, κυπρίνος, MP3 ή MP3pro.
 9. Εάν ο πελάτης χρησιμοποιεί τον "Εφεδρικό Server", χρησιμοποιώντας το ραδιόφωνο ενός άλλου σταθμού, ο πελάτης πρέπει να έχει γραπτή συγκατάθεση από τον ιδιοκτήτη του εκάστοτε ραδιοφώνου.
 10. Ο Πελάτης, ο οποίος έχει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ πακέτο έχει όριο των 999 ακροατών λόγω του ορίου της ασφάλειας για την προστασία του server του πελάτη από τις επιθέσεις. Όταν ο διακομιστής του πελάτη φθάσει το όριο των 999 ακροατων, η HostChefs μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των ακροατών μετά από αίτηση του πελάτη.
 11. Ο πραγματικός χώρος στο δίσκο για το AutoDJ είναι μέχρι 2TB και μοιράζεται με όλους τους πελάτες στον server.

Για τα dedicated μηχανήματα, είστε υπεύθυνοι για την IP που θα πάρετε. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε IP που ενδέχεται να έχει απαγορευθεί ή καταχωρηθεί προηγουμένως. Τα torrents, οι καταχραστές εύρος ζώνης ή οτιδήποτε αρνητικό/παράνομο για τις υπηρεσίες μας δεν θα γίνουν ανεκτά. Η υποστήριξη που δίνουμε είναι η βασική, που θεωρεί η HostChefs ότι πρέπει σε κάθε περίπτωση να δοθεί. Αν ο χρήστης θέλει να μάθει ειδικά για την υποστήριξη που παρέχει η HostChefs για κάποιο θέμα ειδικότερα, ο χρήστης οφείλει να επικοινωνήσει μαζί μας. Επίσης, δεν παρέχεται πίνακας διαχείρισης του μηχανήματος και οφείλετε να επικοινωνείτε με την HostChefs αν χρειαστείτε να κάνετε κάποια επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Ο χρόνος προετοιμασίας του μηχανήματος ανέρχεται στις 5 εργάσιμες ημέρες, ενώ η HostChefs έχει το δικαίωμα να ακυρώσει οποιαδήποτε παραγγελία.

Για τις υπηρεσίες σχεδιασμού/κατασκευής/υλοποίησης ιστοσελίδας ή εφαρμογών, δεν κρατάμε κανένα απολύτως αντίγραφο μετά την παράδοση του έργου. Είστε υπεύθυνοι για την φύλαξη και διατήρηση του περιεχομένου που σας δόθηκε κατά την παράδοση. Επίσης, η εγγύηση επιστροφής χρημάτων δεν ισχύει και θα είναι στην κρίση της HostChefs για το αν θα δώσει τα χρήματα πίσω σε περίπτωση που ο πελάτης δεν είναι ευχαριστημένος για το παραδοτέο.

H παρανομία σε οποιαδήποτε μορφή, που περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται στην μη εξουσιοδοτημένη διανομή ή αντιγραφή πνευματικών δικαιωμάτων λογισμικού ή άλλων δεδομένων, παρενόχληση, απάτη, άσεμνου υλικό. Οι ανεπιθύμητοι τύποι ορισμένου περιεχομένου που δεν επιτρέπεται στο δίκτυό μας. Εμείς δεν φιλοξενούμε το ενήλικο περιεχόμενο ποιασδήποτε περιγραφής. Περιεχόμενο σχετικά με το Hacking, Cracking, Warez και IRC δεν επιτρέπεται. Λογισμικό, ήχος και βίντεο λήψεις μπορούν να φιλοξενηθούν μόνο αν είστε ο συγγραφέας και κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων των πόρων ή εάν έχετε το δικαίωμα να διανέμετε αυτά τα υλικά. Οι λογαριασμοί όπου αναστέλονται λόγω περιεχομένου ή παραβίασης της A.Π.Χ (αποδεκτή πολιτική χρήσης) δεν επιστρέφονται υπό οποιονδήποτε συνθηκών.


5. Χρήση Εύρους Ζώνης

Σε ορισμένες από τις υπηρεσίες μας, προσφέρουμε απεριόριστη χρήση του εύρους ζώνης. Γίνεται σαφές, ότι η δίκαιη χρήση του εύρους ζώνης ισχύει και αν τυχόν καταναλωθεί περισσότερο εύρος ζώνης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την αναβάθμιση! Για streaming, εφαρμόζεται το ανώτατο όριο των 500 GB χρήσης του εύρους ζώνης κάθε μήνα και σε ορισμένα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελιδας τα 100 GB ανά μήνα για χρήση, εφόσον το επιθυμούμε!!


6. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η HostChefs δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε αποζημίωση, συμπεριλαμβανομένων των έκτακτων και αποθετικών ζημιών, οι οποίες μπορεί να προκύψουν από διακομιστές της όταν αποσυνδέονται ή είναι μη διαθέσιμοι για οποιονδήποτε λόγο. Επιπλέον, Η HostChefs δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε αποζημίωση, συμπεριλαμβανομένων τυχαίων ή παρεπόμενων ζημιών, που προκύπτουν από τη διαφθορά ή τη διαγραφή οποιουδήποτε web site από έναν διακομιστή της HostChefs. Όλες οι ζημιές περιορίζονται στον άμεσο τερματισμό της υπηρεσίας.


7. ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Η HostChefs δεν φέρει καμία ευθύνη για το downtime ενός συστήματος, συντριβών, ή απώλεια δεδομένων. Δεν μπορεί επίσης να θεωρηθεί υπεύθυνη για οποιαδήποτε προβλεπόμενη εκτίμηση των κερδών στην οποία ένας πελάτης θα είχε αποκτήσει αν η ιστοσελίδα/υπηρεσία λειτουργούσε χωρίς κάποιο πρόβλημα. Ορισμένες υπηρεσίες που παρέχονται από την HostChefs μεταπωλούνται. Έτσι, ορισμένα είδη εξοπλισμού, δρομολογήσεις, προγραμματισμός που χρησιμοποιείται από την HostChefs δεν ανήκει άμεσα στην HostChefs. Επιπλέον, η HostChefs δεν φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση των λογαριασμών των πελατών μας. Εάν τυχόν, οι όροι και προϋποθέσεις δεν μπορούν να ακολουθούνται, ο εν λόγω λογαριασμός θα απενεργοποιηθεί αυτόματα. Διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε οποιοδήποτε λογαριασμό χωρίς προηγμένη προειδοποίηση για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς επιστροφή, όπως η HostChefs επιθυμεί. Εξάλλου, η HostChefs διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποιαδήποτε ή όλες από τις παραπάνω πολιτικές, κατευθυντήριες γραμμές και αποποίησεις χωρίς ειδοποίηση.