cloud cloud cloud cloud cloud cloud
cloud cloud

SEO

SEO Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας

section-shape

Απόκτησε περισσότερη επισκεψιμότητα με την εμφάνιση της ιστοσελίδας σου στην
1η σελίδα των αποτελεσμάτων της Google

section-icon

Έρευνα Λέξεων Κλειδιών

Eντοπίζουμε τις πιο κατάλληλες & στοχευμένες λέξεις- κλειδιά και μετά από μελέτη τις τοποθετούμε σωστά στα πιο δυνατά σημεία της ιστοσελίδας σου

section-icon

Βελτιστοποίηση Κώδικα

Προσαρμόζουμε κατάλληλα τον κώδικα της ιστοσελίδας σου, ώστε να αναγνωρίζεται εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης και να φορτώνει άμεσα

section-icon

Προώθηση Ιστοσελίδας

Προβάλλουμε την ιστοσελίδα σου μέσω της δικτύωσης, με καταχωρήσεις συνδέσμων της σε φιλικά sites που θα ανακατευθύνουν το χρήστη σε αυτή

Πακέτα Βελτιστοποίησης

section-shape

Επίλεξε το πακέτο SEO που παρέχει τις κατάλληλες δυνατότητες βελτιστοποίησης, για τις απαιτήσεις της ιστοσελίδα σου

ONPAGE SEO

 • Ανάλυση & Έλεγχος
 • Τίτλους, Περιγραφές,
  Λέξεις Κλειδιά, Επικεφαλίδες
 • Βελτιστοποίηση Εικόνων
 • Φιλικές Διευθύνσεις (SEF)
 • XML Sitemap + Robots.txt
 • Εστίαση σε Λέξεις Κλειδιά
 • Σύνδεσμοι (Εσωτερικοί,
  Εξωτερικοί, Εξερχόμενοι)
 • Προτάσεις Σελίδων
 • Δημιουργία Blog
 • Βελτιστοποίηση Προίόντων
 • Ανάπτυξη Λέξεων Κλειδιών
 • Ανακατασκευή

OFFPAGE SEO

 • Page Speed Insights
 • Google Webmaster & Analytics
 • Google My Business
 • Μοναδικά Άρθρα
 • Διπλότυπο Περιεχόμενο
 • Ανάλυση Ανταγωνιστών
 • Ανάλυση Συνδέσμων
 • Καταχωρήσεις (SEM)
 • Directory Submissions
 • Landing Pages and Link Building
 • Μηνιαία Αναφορά Κατάταξης
 • Seo Score + Αναφορά
cloud cloud cloud cloud
image

Οργανικά αποτελέσματα

Η εμφάνιση της ιστοσελίδας σου στα οργανικά (μη διαφημιζόμενα) αποτελέσματα “κερδίζεται” αντί να πληρώνεται, ενώ απαιτεί χρόνο, πολλή δουλειά και εξειδίκευση για να πραγματοποιηθεί

Περισσότερα

Ταχύτητα Ιστοσελίδας

Η γρήγορη φόρτωση είναι πολύ σημαντική για την αύξηση επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σου. Η Google ανεβάζει στην κατάταξη τις γρήγορες ιστοσελίδες, καθώς θέλει να εμφανίζει στους χρήστες αποτελέσματα υψηλής ποιότητας

Περισσότερα
cloud cloud cloud cloud
image
cloud cloud cloud cloud cloud cloud
400+ Πελάτες που μας εμπιστέυονται

Ενδιαφέρεσαι για βελτιστοποίηση SEO;
Τηλ: 24210 26056

Συχνές Ερωτήσεις

section-shape
Το SEO είναι μία πολυδιάστατη υπηρεσία, η οποία αποτελεί μέρος της στρατηγικής του ψηφιακού μάρκετινγκ. Επικεντρώνεται στη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας σου, ώστε να την ανεβάσει σταδιακά στην 1η σελίδα των οργανικών (δωρεάν/ μη διαφημιζόμενων) αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google. Σκοπός της υπηρεσίας είναι η αύξηση της απήχησης/ κίνησης στην ιστοσελίδα σου.
Η Google αποτελεί την δημοφιλέστερη μηχανή αναζήτησης. Οι χρήστες πραγματοποιούν τις αναζητήσεις τους πληκτρολογώντας σχετικές λέξεις- κλειδιά ώστε να λάβουν αποτελέσματα σε αυτό που ψάχνουν. Με κάθε αναζήτηση που πραγματοποιείται, η Google εμφανίζει αποτελέσματα που διαχωρίζονται σε διαφημιζόμενα (πληρωμένα) και οργανικά (δωρεάν), με μια σειρά προτεραιότητας. Εκείνα που εμφανίζονται στην πρώτη σελίδα περιέχουν τις πιο σχετικές αναφορές, σύμφωνα με την αναζήτηση και αυτό είναι το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε προσφέροντάς σου αυτή την υπηρεσία.
Η SEO, βελτιστοποίηση είναι από τις πιο σημαντικές υπηρεσίες μας καθώς μπορεί να αυξήσει την οργανική επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σου με τη χρήση στοχευμένων λέξεων- κλειδιών. Η οργανική επισκεψιμότητα ‘’κερδίζεται’’ αντί να πληρώνεται, αλλά για να είναι επιτυχημένη, χρειάζεται να επενδυθεί αρκετός χρόνος και πολλή δουλειά καθώς είναι μια υπηρεσία που αποτελείται από πολλά τμήματα. Η Google έχει σημειώσει ραγδαία βελτίωση στην αναγνώριση του περιεχομένου των ερωτημάτων αναζήτησης, πράγμα που κάνει την επιλογή των σωστών λέξεων- κλειδιών ακόμα πιο σημαντική καθώς οι υπάρχουν πολλοί κανόνες που την περιορίζουν. Καθώς η οργανική απήχηση δεν είναι πληρωμένη όπως η διαφημιζόμενη, μόλις αποδώσει η στρατηγική SEO που εφαρμόσουμε και αυξηθεί η ορατότητα, οι επισκέψεις στην ιστοσελίδα σου θα αρχίσουν να αυξάνονται. Όσο πιο ορατή είναι μια ιστοσελίδα τόσο περισσότερη απήχηση θα έχει ενώ ταυτόχρονα αυξάνονται οι πελάτες και συνεπώς το κέρδος σου.
Οι αλγόριθμοι της Google αποφασίζουν τι είναι αυτό που προκάλεσε μια αύξηση στην κινητικότητα του site σου, για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο αυτό να είναι ένα τεχνητό αποτέλεσμα που προέκυψε από πληρωμένους spammers και αυτοματοποιημένες επεμβάσεις προγραμμάτων (bots) ή αν πρόκειται για φυσική απόρροια αξιόπιστων πρακτικών SEO.
Η γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας σου είναι πολύ σημαντικό κριτήριο για την επίτευξη υψηλής επισκεψιμότητας. Η σημασία που θα δώσει ο χρήστης σε μια ιστοσελίδα κινείται σε πολύ μικρά περιθώρια και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ταχύτητα με την οποία εκείνη φορτώνει. Οι χρήστες τείνουν να εγκαταλείπουν τα sites που καθυστερούν να φορτώσουν. Καθώς η Google θέλει να εμφανίζει στους χρήστες αποτελέσματα υψηλής ποιότητας, επιλέγει να εμφανίζει ψηλότερα στην κατάταξη τις γρήγορες ιστοσελίδες.
Για να επιτύχουμε εμφάνισή σου στην πρώτη σελίδα της Google υπάρχουν πολλές σημαντικές πρακτικές βελτιστοποίησης SEO. Από τις πιο σημαντικές θεωρούνται η On-Page βελτιστοποίηση με σωστούς τίτλους και περιγραφές, όπως επίσης και δημιουργία ποιοτικού περιεχομένου με σωστά επιλεγμένες και τοποθετημένες λέξεις- κλειδιά. Η τοποθέτηση των backlinks σε αξιόπιστες ιστοσελίδες, η καλή αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας σου και η σωστή τοποθέτηση εσωτερικών συνδέσμων για εύκολη πλοήγηση είναι επίσης σημαντικές.
Το On-page SEO αφορά καθαρά όλες τις ενέργειες βελτιστοποίησης που θα πραγματοποιηθούν μέσα στην ιστοσελίδα. Επιβεβαιώνουμε ότι η ιστοσελίδα σου φορτώνει με τη μέγιστη ταχύτητα. Βελτιστοποιούμε του περιεχομένου με χρήση εικόνων και συμπερίληψη στοχευμένων λέξεων- κλειδιών μέσα σε τίτλους και περιγραφές, πάντα μέσα στα πλαίσια των κανόνων που ορίζει η Google.
Το Off page SEO επικεντρώνεται σε όλες τις ενέργειες βελτιστοποίησης που πραγματοποιούνται εκτός της ιστοσελίδας σου. Πρακτικά, πρόκειται για δράσεις που κάνουμε για την προώθηση της ιστοσελίδας και του περιεχομένου της στο διαδίκτυο.
Το Linkbuilding είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και σχεδιασμό για να γίνει σωστά και αφορά την αναζήτηση κατάλληλων περιοχών για την τοποθέτηση συνδέσμων που οδηγούν πίσω στο site σου, όπως για παράδειγμα, διαδικτυακοί κατάλογοι, σite καταχώρησης τοπικών επιχειρήσεων αν η επιχείρησή σου έχει φυσική τοποθεσία. Ιστοσελίδα μιας συνεταιριστικής ένωσης, στην οποία πιθανόν εσύ ή το προσωπικό σου να είστε μέλη.Εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεσαι για παράδειγμα ως προμηθευτής ή μεταπωλητής.Με φιλοξενία μιας ανάρτησης ή άρθρου του blog σου σε μια ιστοσελίδα σχετική με το περιεχόμενό σου. Αναφορά της επιχείρησής σου σε sites τοπικού τύπου, με καταχώρηση συνδέσμων σε forums και sites με συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις, αλλά και με σχόλια σε blogs.
Τα Backlinks είναι σύνδεσμοι ενός site οι οποίοι εμφανίζονται σε ένα άλλο ως βιβλιογραφική αναφορά. Είναι πολύ σημαντικά γιατί επιτυγχάνουν την αύξηση της αξιοπιστίας του site που χρησιμοποιείται και αναφέρεται ως πηγή της πληροφορίας. Όσο πιο έγκυρη είναι η ιστοσελίδα που θα τοποθετηθεί το backlink που θα οδηγεί στην δική σου τόσο μεγαλύτερη αξιοπιστία θα αποκτά το site σου.
Η σωστή επιλογή λέξεων- κλειδιών είναι μια αρκετά απαιτητική διαδικασία, ειδικά αν η επιχείρησή σου ανήκει σε ένα τομέα με μεγάλο ανταγωνισμό. Η έρευνα λέξεων- κλειδιών είναι πολύ σημαντική και γι'αυτό χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά εργαλεία για να αναγνωρίσουμε στοχευμένες λέξεις, να κάνουμε μια εκτίμηση για την ανταγωνιστικότητά τους και να προτείνουμε τις πιο δυνατές σελίδες του site σου, στις οποίες πρέπει να τοποθετηθούν.
Επιλέγοντας τη μηνιαία υπηρεσία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδα σου, διασφαλίζεις την σίγουρη κατάταξη σου στην 1η σελίδα της google. Σε κάθε άλλη περίπτωση υπάρχει πιθανότητα να βρεθείς σε χαμηλότερη κατάταξη των οργανικών αποτελεσμάτων αν υπάρξει κάποια αλλαγή στον αλγόριθμο της google ή εξαιτίας του μεγάλου ανταγωνισμού.
Το SEO είναι μια υπηρεσία που προσφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου και οι νέες ιστοσελίδες χρειάζονται λίγο χρόνο για να ανέβουν στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Ο ανταγωνισμός και η γεωγραφική περιοχή στην οποία θέλουμε να εμφανίζεται ο ιστότοπος στις αναζητήσεις Google έχουν βασικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία. Είναι κατανοητό λοιπόν ότι αν θέλουμε ο ιστότοπός μας να κατατάσσεται στην 1η σελίδα του Google σε όλη την Ελλάδα για συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά, απαιτείται πολύ περισσότερη δουλειά και χρόνος από ό,τι αν θέλουμε να επιτύχουμε μια ξεχωριστή θέση για τον ιστότοπο σε αναζητήσεις σε τοπικό επίπεδο χρησιμοποιώντας τις ;ίδιες λέξεις-κλειδιά.
Το SEO αποτελεί μία σημαντική επένδυση , καθώς επιτυγχάνει μια σταθερή και δυνατή ψηφιακή παρουσία, αύξηση της κίνησης στην ιστοσελίδα, καταλήγοντας σε απόσβεση των χρημάτων που θα δώσεις για την υπηρεσία. Το κόστος του SEO και η επιλογή του πακέτου υπηρεσιών μας εξαρτάται από τις ανάγκες της ιστοσελίδας σου, τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο πεδίο, την ήδη υπάρχουσα κατάταξή της, την ποσότητα λέξεων-κλειδιών προς επιλογή και πολλούς άλλους παράγοντες που διαφοροποιούν την κοστολόγηση της υπηρεσίας από πελάτη σε πελάτη. Μέσα από μία δωρεάν αναφορά για την κατάσταση και την κατάταξη της ιστοσελίδας σου μπορούμε να καταλήξουμε στο πακέτο SEO που χρειάζεσαι.

Οι τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν 24% Φ.Π.Α